Από το 1972, η CHOLLEY SA παράγει «100% φυτοβιολογικά προϊόντα» χρησιμοποιώντας τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες στην ελβετική βιομηχανία καλλυντικών.

Τα φυτικά βλαστοκύτταρα αντιπροσωπεύουν την υψηλότερη τεχνολογία στη βιομηχανία καλλυντικών στην Ελβετία. Τα εργαστήρια CHOLLEY θεωρούνται από τους πρωτοπόρους στη χρήση αυτής της τεχνολογίας στη δημιουργία μιας νέας ιδέας φυτο-βιοκαλλυντικών.

Ως αποτέλεσμα χρόνων έρευνας για την τεχνολογία βλαστοκυττάρων, η CHOLLEY κυκλοφόρησε τα Προϊόντα CHOLLEY Phytocell®, τα πιο προηγμένα και προσανατολισμένα στα αποτελέσματα καλλυντικά που βασίζονται σε εκχύλισμα ελβετικών φυτοβλαστικών κυττάρων και στην αποκλειστική Τεχνολογία IC-RAMP® .

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ CHOLLEY

Φυτοκαλλυντικά

Τα φυτοκαλλυντικά είναι ένας κλάδος της κοσμετολογίας που εστιάζει στη θεραπευτική χρήση των φυτών στα καλλυντικά. Η φυτοκαλλυντική έχει τις ρίζες της στη δημοφιλή ιατρική και τα παραδοσιακά φυτικά φάρμακα σε όλο τον κόσμο. Τα σύγχρονα φυτοκαλλυντικά επωφελούνται από μια τεράστια προσφορά φυτικών εκχυλισμάτων και τα αποδεδειγμένα οφέλη τους από όλες τις ηπείρους. Ενώ τα οφέλη πολλών φυτών ήταν εδώ και αιώνες στην Ευρώπη και την Ασία, τα νέα μπαχαρικά για την Αμερική και την Ωκεανία έχουν εμπλουτίσει πολύ το μητρώο μας τον τελευταίο καιρό. Μας δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε άπειρα θεραπευτικά οφέλη και ενδιαφέροντες συνδυασμούς. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα των φυτικών εκχυλισμάτων είναι ότι λόγω της μακράς ιστορίας χρήσης τους θεωρούνται γενικά ασφαλή από τους καταναλωτές και τους ρυθμιστικούς φορείς όπως η ΕΕ και η FDA.

Βιοτεχνολογία

Η βιοτεχνολογία είναι ένας τομέας της βιολογίας που χρησιμοποιεί ζωντανά συστήματα και οργανισμούς για την ανάπτυξη συστατικών και προϊόντων για τη βιομηχανία φαρμακευτικών προϊόντων και καλλυντικών. Χάρη στη βιοτεχνολογία η ανάγκη για συστατικά που προέρχονται από ζωικές πηγές μειώνεται σημαντικά. Σήμερα το υαλουρονικό οξύ παράγεται μέσω ζύμωσης από μικροοργανισμούς, αντί της παραδοσιακής εκχύλισης από χτένες κόκορα. Η βιοτεχνολογία παρέχει συστατικά κορυφαίας ποιότητας με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και καθαρότητας. Πολλές από τις προόδους στα καλλυντικά, όπως οι πεπτιδικές τεχνολογίες εκχυλισμάτων βλαστοκυττάρων, είναι μεταξύ των πολλών καρπών της βιοτεχνολογίας.

Μοριακή Βιολογία

Η Μοριακή Βιολογία εστιάζει στη μοριακή βάση της βιολογικής δραστηριότητας μέσα και μεταξύ των κυττάρων. Μελετά τις μοριακές διεργασίες στις οποίες το DNA εμπλέκεται στην παραγωγή των πρωτεϊνών, όπως το κολλαγόνο και η ελαστίνη σε ζωντανούς οργανισμούς. Η Μοριακή Βιολογία διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη προϊόντων CHOLLEY, ειδικά για θεραπείες αντιγήρανσης και αποκατάστασης δέρματος.

Μοριακή Χημεία

Η Molecular Chemistry εστιάζει στην ανάπτυξη νέων μεθοδολογιών για τη σύνθεση φυσικών προϊόντων. Είναι ένα επιστημονικό πεδίο ιδιαίτερης σημασίας λόγω των αυξανόμενων ανησυχιών για την αειφόρο χρήση του φυσικού. Οι εφαρμογές του περιλαμβάνουν την παραγωγή πεπτιδίων που χρησιμοποιούνται ευρέως στα αντιγηραντικά προϊόντα μας. Μια άλλη εφαρμογή είναι η σύνθεση πολύ αποτελεσματικών ισομερών μιας ένωσης όπως η Alpha-Arbutin που είναι 10 φορές πιο αποτελεσματική από την τυπική αρμπουτίνη σε θεραπείες λεύκανσης δέρματος.

Ρεολογία & Αισθητηριακή Ανάλυση

Η ρεολογία είναι η επιστήμη της ροής του υλικού, η οποία είναι θεμελιώδης για την ανάπτυξη ποιοτικών καλλυντικών. Η αίσθηση, η αφή και η αισθητηριακή ικανοποίηση ενός προϊόντος είναι απαραίτητη για την ικανοποίηση του καταναλωτή. Η ευκολία εφαρμογής του προϊόντος, η άμεση αίσθηση του και η άνεση στη φθορά του είναι σημαντικά στοιχεία που μπορούν να καθορίσουν την επιτυχία ή την αποτυχία ενός προϊόντος. Η CHOLLEY επενδύει πολλά σε αυτόν τον τομέα για να διασφαλίσει ότι τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται με ενθουσιασμό από τους πελάτες μας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

CHOLLEY Anti-Aging

Η γήρανση είναι το αποτέλεσμα της αλληλεπίδρασης ενός αναγεννητικού κύκλου και ενός εκφυλιστικού κύκλου που αντικατοπτρίζουν τον μεταβολισμό μας καθώς μεγαλώνουμε.

Ο Αναγεννητικός (ή ο αναβολικός) Κύκλος οδηγείται από βλαστοκύτταρα, των οποίων ο πολλαπλασιασμός και οι εκκρίσεις δημιουργούν νέο ιστό και τη δομή υποστήριξής του (π.χ. ίνες κολλαγόνου και υαλουρονικό οξύ).

Ο Εκφυλιστικός (ή καταβολικός)  Κύκλος, από την άλλη πλευρά, προκαλεί συρρίκνωση και ατροφία του ιστού και του ιστού και της δομής υποστήριξής του. Αυτός ο κύκλος καθοδηγείται από τέσσερις κύριους παράγοντες που είναι η οξείδωση, η γλυκίωση, το στρες και η φλεγμονή.

Η στρατηγική αντιγήρανσης CHOLLEY βασίζεται στη θεμελιώδη ιδέα ότι για να καταπολεμήσουμε τη διαδικασία της γήρανσης πρέπει να:

  1. Ενισχύσουμε τον Αναγεννητικό Κύκλο όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά
  2. Επιβραδύνουμε τον Εκφυλιστικό Κύκλο όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται

Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται μόνο με μια ισορροπημένη προσέγγιση, λειτουργώντας αποτελεσματικά και στους δύο κύκλους μέσω της αναγέννησης και της αποτοξίνωσης.

IC-RAMP® Technology  

Το IC-RAMP® σημαίνει Intercellular Resonance and Amplification. Τα κύτταρα του δέρματος βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία μεταξύ τους. Για παράδειγμα, όταν κόβεται το δέρμα, τα κύτταρα από όλα τα στρώματα (επιδερμίδα, χόριο και υπόδερμα) εμπλέκονται για να αποτρέψουν τη μόλυνση και να κλείσουν το τραύμα. Έχουμε μάθει ότι ο ίδιος τύπος επικοινωνίας εμπλέκεται σε αναγεννητικές διαδικασίες.

Το IC-RAMP® χρησιμοποιεί τη φυσική διαδικασία επούλωσης του δέρματος μέσω διακυτταρικών επικοινωνιών. Βασίζεται στην προηγμένη ελβετική βιοτεχνολογία, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα εκχυλίσματα φυτοβλαστικών κυττάρων που πυροδοτούν την απελευθέρωση Αυξητικών Παραγόντων από τα επιδερμικά κύτταρα. Αυτοί οι αυξητικοί παράγοντες φτάνουν βαθιά στο δέρμα για να διεγείρουν την παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος που αποτελούν τη θεμελιώδη δομή υποστήριξης του δέρματος, γνωστή ως Extra Cellular Matrix (ECM).