Advanced Nutrition Programme

H Ιστορία της Advanced Nutrition Programme

Η Advanced Nutrition Programme™ είναι μία βραβευμένη σειρά καινοτόμων συμπληρωμάτων που έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν το υγιές δέρμα και την ευεξία, προστατεύοντας παράλληλα τον πλανήτη.

Οι ιδρυτές της Advanced Nutrition Programme, το 2006 ξεκίνησαν αυτή την εταιρεία εμπνευσμένοι από πρωτοποριακές έρευνες που αποδεικνύουν τα οφέλη που μπορούν να προσφέρουν οι βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά για την ενίσχυση του δέρματος εκ των έσω*. Από τη γέννηση της, η εταιρεία ξεκίνησε ένα πρωτοποριακό ταξίδι για την ανάπτυξη συμπληρωμάτων διατροφής που βασίζονται σε συστατικά που αποδεδειγμένα προωθούν την υγεία του δέρματος και παράλληλα βοηθούν στη στήριξη ενός βιώσιμου μέλλοντος.

Είμαστε υπερήφανοι για τη μοναδική φιλοσοφία που έχουμε για τα συμπληρώματα  – που αποτελεί υπόδειγμα υπεροχής και καινοτομίας σε 4 βασικούς πυλώνες: Παραγωγή, Καθαρότητα, Αποτελεσματικότητα και Συσκευασία.

Ο διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της εταιρείας, David Alpert έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία της επαγγελματικής φροντίδας του δέρματος και είναι παθιασμένος υποστηρικτής της βιώσιμης ανάπτυξης στις επιχειρήσεις.

Η αγάπη για το περιβάλλον αποτελεί έναν από τους πυρήνες της Advanced Nutrition Programme. Επενδύουμε σημαντικά σε αειφόρες πρακτικές και οι συσκευασίες μας έγιναν το 2017 100% φιλικές προς το περιβάλλον. Επιπλέον, ο Alpert συνεργάζεται με την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου για την ευαισθητοποίηση και την προώθηση αλλαγών στην βιομηχανία του κλάδου μας.

Με βάση το υπερσύγχρονο Skin Research Centre στο Λονδίνο, η ομάδα των διατροφολόγων και Skin Expert μας δημιουργούν συμπληρώματα που βασίζονται σε ερευνητικές καινοτομίες και αξιόπιστες έρευνες. Χρησιμοποιώντας τον κορυφαίο εξοπλισμό ανάλυσης δέρματος και σχολαστικές δοκιμές, προσφέρουμε συμπληρώματα που δίνουν πραγματικά αποτελέσματα – προωθούν την υγεία του δέρματος και στοχεύουν σε συγκεκριμένες δερματικές καταστάσεις.

Σε όλα τα επιστημονικά μελετημένα συμπληρώματά μας, χρησιμοποιούμε ισχυρά συστατικά που προέρχονται από βιώσιμες πηγές για να παρέχουμε αποτελέσματα σε όλη την επιφάνεια του δέρματος.

Οι εμβληματικές, βραβευμένες συνθέσεις μας περιλαμβάνουν:  Skin Accumax™ – κυκλοφόρησε το 2012, το πατενταρισμένο συμπλήρωμα για προβληματική επιδερμίδα, Skin Ultimate – ένα σύστημα 28-ημερών για την καταπολέμηση της γήρανσης του δέρματος, και το Skin Omegas+ –  για καθημερινή υγεία και ενυδάτωση του δέρματος.

Οι ειδικοί μας συνεχίζουν να επεκτείνουν τη γκάμα μας, καινοτομώντας με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες στα συμπληρώματα διατροφής. Το 2019 η κυκλοφορία του Skin Youth Biome™ άνοιξε νέους ορίζοντες, αξιοποιώντας την επιστήμη του μικροβιώματος για την υποστήριξη της υγείας του δέρματος.

Από την πρώτη στιγμή, η αδιάκοπη εστίασή μας στην αποτελεσματικότητα και την ποιότητα, μας έχει εξασφαλίσει διεθνή αναγνώριση. Τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα σε πάνω από 20 χώρες παγκοσμίως, μέσω ενός αποκλειστικού δικτύου περισσότερων από 3,500 επαγγελματιών φροντίδας δέρματος, ινστιτούτων, κλινικών και εξειδικευμένων καταστημάτων.

*Richelle, Myriam et al. “Skin bioavailability of dietary vitamin E, carotenoids, polyphenols, vitamin C, zinc and selenium.” The British journal of nutrition vol. 96,2 (2006): 227-38.

Οι Experts

Η ομάδα της Advanced Nutrition Programme™ περιλαμβάνει επιστήμονες με εξειδίκευση στη διατροφή, την επαγγελματική περιποίηση του δέρματος και τα φαρμακευτικά προϊόντα με πάνω από 100 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας. Ανακαλύψτε περισσότερα για την Επικεφαλής του τμήματος Διατροφής μας, Lorraine Perretta η οποία βοήθησε στη δημιουργία των βραβευμένων συμπληρωμάτων μας που σέβονται το περιβάλλον και ομορφαίνουν το δέρμα.

Lorraine Perretta

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, η Lorraine είναι η Επικεφαλής του τμήματος Διατροφής που ταξιδεύει στον κόσμο για να ερευνήσει τις τελευταίες καινοτομίες και να εκπαιδεύσει χιλιάδες επαγγελματίες της φροντίδας του δέρματος. Παράλληλα με την εργασία της στην Advanced Nutrition Programme™, η Lorraine εργάζεται ως Senior Clinical Nutritionist σε μια μη κερδοσκοπική κλινική στο Λονδίνο και είναι συγγραφέας ενός βιβλίου με τίτλο Brain Food. Είναι μέλος του Ινστιτούτου Optimum Nutrition, καθώς και μέλος του British Association for Nutrition and Life Science (BANT) και του Complementary & Natural Healthcare Council (CNHC).
Είναι τακτική ομιλήτρια σε σημαντικά συνέδρια αισθητικής και υγείας του δέρματος παγκοσμίως και μοιράζει τακτικά τις γνώσεις της μέσω των κοινωνικών δικτύων

Τον Εικοστό Πρώτο Αιώνα θα δούμε την προσέγγιση “ομορφιά εκ των έσω” να παίζει σημαντικό ρόλο για τον καθένα από μας. Τα συμπληρώματα ομορφιάς δρουν συνεργιστικά με τα τοπικά προϊόντα για την αντιμετώπιση των πιο συχνών προβλημάτων του δέρματος. Η ενίσχυση του δέρματος  εκ των έσω  με καλή διατροφή και συμπληρώματα ομορφιάς θα απογειώσει τα αποτελέσματα των τοπικών θεραπειών και της φροντίδας στο σπίτι.
Lorraine Perretta – Head of Nutrition, Advanced Nutrition Programme

David Alpert

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής μας, o David, έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της επαγγελματικής περιποίησης της επιδερμίδας και πρωτοστάτησε με την έναρξη της Advanced Nutrition Programme™  το 2006. Επιπλέον, είναι ένας παθιασμένος φωτογράφος θαλάσσιας ζωής και υπέρμαχος μιας πιο βιώσιμης επιχειρηματικής πρακτικής.  Ένα θλιβερό γεγονός στη ζωή του- βρέθηκε περιτριγυρισμένος από αποδείξεις της μόλυνσης στο θαλάσσιο οικοσύστημα, τον έκανε να πάρει την απόφαση το 2017 να κάνει re-brand την Advance Nutrition Programme™ και να χρησιμοποιεί 100% φιλικές προς το περιβάλλον, ανακυκλωμένες και ανακυκλώσιμες χάρτινες συσκευασίες, μια πρωτοποριακή προσέγγιση για την εποχή.

Επιπλέον, ο  Alpert επιμένει για χρήση φυτικών συστατικών όπου είναι δυνατόν, πλήρη ιχνηλασιμότητα των συστατικών, καθαρά ιχθυέλαια και έκανε σημαντικές επενδύσεις για την απόκτηση ενός εξελιγμένου κλιματικά ελεγχόμενου περιβάλλοντος συσκευασίας για να εξασφαλίσει τον υψηλότερο ποιοτικό έλεγχο των προϊόντων του. Είναι μέλος μιας  κρατικής ομάδας του Ηνωμένου Βασιλείου για την ευαισθητοποίηση και την προώθηση της αλλαγής στη βιομηχανία ομορφιάς.

 Παραγωγή - Καθαρότητα - Αποτελεσματικότητα - Συσκευασία.

H διαδικασία παραγωγής της Advanced Nutrition Programme™ από την επιστήμη μέχρι το δέρμα περιλαμβάνει μια αυστηρή διαδικασία έρευνας, παρασκευής, εσωτερικές δοκιμές και πιστοποίηση εγκαταστάσεων παραγωγής.

Για όλα τα προϊόντα της Advanced Nutrition Programme™ υπάρχει πλήρης ιχνηλάτηση και κατασκευάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο με πιστοποιημένες εγκαταστάσεις GMP (Good Manufacturing Practice) σύμφωνα με τα φαρμακευτικά πρότυπα. Το εξελιγμένο εργοστάσιο συσκευασίας ελεγχόμενου κλίματος είναι επίσης εγγεγραμμένο στον FDA (Food and Drug Administration) των Η.Π.Α. και σε οργανισμούς υγείας του Καναδά.

Η Advanced Nutrition Programme™ υπερβαίνει τις απαιτήσεις και τα πρότυπα του κλάδου σχετικά με τα συμπληρώματα διατροφής.

H Advanced Nutrition Programme™ υπερβαίνει τα πρότυπα της βιομηχανίας των συμπληρωμάτων διατροφής πραγματοποιώντας ελέγχους triple testing πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την παραγωγή. Τα συστατικά μας ελέγχονται σχολαστικά και ελέγχονται βαρέα μέταλλα και παθογόνα με πάνω από 400 tests ανά παρτίδα. Επιπλέον, η ομάδα Έρευνας & Ανάπτυξης εργάζεται σκληρά για να διασφαλίσει ότι αυτά προέρχονται από ηθικούς και βιώσιμους πόρους

Σε συνεργασία με συγκεκριμένους προμηθευτές, η ομάδα μας δεσμεύεται για την άριστη ποιότητα και ορθή πρακτική προσκομιδής των συστατικών. Το Skin Omegas+ αποτελεί περίτρανη απόδειξη αυτής της δέσμευσης. Αυτά τα συμπληρώματα παρασκευάζονται με άριστης ποιότητας, επιστημονικά μελετημένα ωμέγα 3  από την EPAX, έναν πρωτοπόρο προμηθευτή που φημίζεται για την καθαρότητα, την ποιότητα και την καινοτομία του.Διαθέτουν πιστοποιητικό Friend of the Sea, οπότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα ωμέγα 3 προέρχονται από μεθόδους που σέβονται τα θαλάσσια οικοσυστήματα και τους θαλάσσιους πόρους. Τα προϊόντα EPAX είναι εγγυημένα ότι πληρούν ή υπερβαίνουν όλα τα γνωστά παγκόσμια πρότυπα καθαρότητας.

Σε συνεργασία με μια ομάδα ειδικών σε θέματα διατροφής και φαρμακευτικών προϊόντων, η Advanced Nutrition Programme™ παράγει συμπληρώματα που λειτουργούν σε αποτελεσματικές, ασφαλείς και νόμιμες δόσεις που αποφέρουν αποτελέσματα. Παράγουμε μόνο συμπληρώματα που έχουν επικυρωθεί από την επιστήμη και αποδίδουν πραγματικά. Τα συμπληρώματά μας βασίζονται σε σοβαρές επιστημονικές έρευνες και επιπλέον υποβάλλονται σε μια αυστηρή διαδικασία δοκιμών από την ομάδα Έρευνας & Ανάπτυξης στο Skin Health Centre μας. Αξιολογούμε την αποτελεσματικότητα των συμπληρωμάτων μας στην ευρωστία του δέρματος και μια σειρά επιπλέον παραμέτρους χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό Courage + Khazak.

Μάθετε περισσότερα για τις κλινικές μελέτες των Skin Complete, Skin Moisture Lock™, Skin Omegas+, Skin Youth Biome™ και το Skin Clear Biome™ .

Η Advanced Nutrition Programme™ είναι μια περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένη εταιρεία, έτσι οι καινοτόμες συσκευασίες αποτελούνται από ανακυκλωμένο χαρτί και τυπώνονται με φιλικά προς το περιβάλλον μελάνια λαχανικών (vegetable inks). Τα προϊόντα αγαπούν και το περιβάλλον και το δέρμα σας.