Η CHOLLEY διαθέτει ιδιόκτητα εργαστήρια παραγωγής στο Tessin της Ελβετίας, που διεξάγουν ανεξάρτητη έρευνα και ανάπτυξη με πολύ αποκλειστικά σκευάσματα.

Η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης δημιουργεί σκευάσματα αποκλειστικά για τη CHOLLEY. Απορρίπτουμε οποιαδήποτε εργασία τρίτων για να επικεντρώσουμε τις προσπάθειές μας στο να κάνουμε τη CHOLLEY έναν από τους καλύτερους ελβετούς κατασκευαστές προϊόντων περιποίησης δέρματος.

Γιατί τα προϊόντα CHOLLEY είναι τόσο ιδιαίτερα και μοναδικά; Επειδή περισσότερο από το 90% των καλλυντικών προϊόντων στην αγορά παράγονται από εργαστήρια τρίτων. Πολλές εταιρείες δεν έχουν δικό τους εργαστήριο. Κατά συνέπεια, όλα τα σκευάσματα είναι ακριβώς τα ίδια για πολλές κρέμες ή ορούς. Η διαφορά γίνεται μόνο από τη συσκευασία, ή από την επωνυμία της εταιρείας ή από τη μάρκα που αναγράφεται σε μπουκάλια ή γλάστρες.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ CHOLLEY

Η CHOLLEY SA Laboratories ονομαζόταν αρχικά Laboratoire Dr. Masset de Vallefort.

Ο Δρ. Jules Luis Masset γεννήθηκε το 1915 στην Ελβετία. Σπούδασε φαρμακολογία στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης, όπου έλαβε το διδακτορικό του το 1944. Ο Δρ. Masset αφιέρωσε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην οικοδόμηση ενός μεγάλου πλούτου γνώσεων σχετικά με τις βιταμίνες και τα φυτά και τα θεραπευτικά και καλλυντικά οφέλη τους. Ανέπτυξε και βελτίωσε τεχνικές εκχύλισης τα δικά του ελβετικά εργαστήρια για να διατηρήσει καλύτερα τα ενεργά συστατικά και να βελτιώσει τις αποδόσεις των φαρμακευτικών φυτών.

Το 1972, ο Δρ. Masset ίδρυσε το δικό του εργαστήριο για να επικεντρωθεί στην έρευνα στον τομέα των φυτο-βιοκαλλυντικών.

Το Laboratoire Dr. Masset  αποκτήθηκε από την CHOLLEY SA το 1990. Η αποστολή της στη συνέχεια έγινε η παραγωγή επαγγελματικών καλλυντικών κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά για CHOLLEY.