Η αρθρωτή φροντίδα του δέρματος IKARI είναι μοναδική στο είδος της. Σε αντίθεση με άλλες μάρκες καλλυντικών, προήλθε από την εμπειρία ενός κορυφαίου δερματολόγου – κοσμετολόγου, του Dr. I. Karavani, που προσπαθούσε να αποκρυπτογραφήσει τη μυστική γλώσσα του δέρματος.

Αυτό οδήγησε στη μέθοδο YourSkinType®, ένα σύστημα ανάγνωσης του δέρματος και παροχής επαρκών λύσεων σε κάθε πάθηση του δέρματος. Η θεραπεία υποστηρίζεται από επαγγελματική παρακολούθηση μέχρι να φτάσετε στην καλύτερη καλλυντική λύση.

Η εγγύηση σας για λαμπερό υγιές δέρμα

Το μυστικό για ένα λαμπερό υγιές δέρμα βρίσκεται σε μια δερματολογική ανάλυση βαθμού, που ακολουθείται από ακριβή διάγνωση και, τέλος, σε μια προσαρμοσμένη φροντίδα δέρματος προσαρμοσμένη στον τύπο του δέρματός σας. Η όλη διαδικασία επιβλέπεται από ειδικούς δερματολόγους.

Το δέρμα σας είναι ένα ζωντανό όργανο, πλήρως συνδεδεμένο με το υπόλοιπο σώμα σας. Η πολύπλοκη βιολογία του ανταποκρίνεται στους ίδιους νόμους της φύσης όπως όλα τα άλλα όργανα, όπως ο εγκέφαλος, το συκώτι, οι πνεύμονες ή η καρδιά. Το δέρμα είναι τόσο προσωπικά και μοναδικά συνδεδεμένο με το DNA σας, που μόνο με ένα δακτυλικό αποτύπωμα μπορείς να αναγνωριστείς χωρίς καμία αμφιβολία.

Γνωρίζοντας αυτό, γίνεται φανερό ότι για να έχουμε ένα λαμπερό υγιές δέρμα, ζητάμε τη συμβουλή ενός δερματολόγου, του ειδικευμένου στις θεραπείες δέρματος γιατρού. Αυτός ο γιατρός θα εξετάσει το δέρμα σας διεξοδικά, θα κάνει τη σωστή διάγνωση και θα συνταγογραφήσει ένα εξατομικευμένο σχήμα φροντίδας δέρματος.

Ωστόσο, όταν πρόκειται για την περιποίηση του δέρματος, ο κόσμος χάνει την κοινή λογική του και εμπιστεύεται το πιο πολύτιμο όργανό του, το δέρμα, σε έναν εντελώς ξένο χωρίς διαπιστευτήρια. Αυτοί οι σύμβουλοι κυμαίνονται από ένα μοντέλο με photoshop που προφέρει ένα σλόγκαν μάρκετινγκ, μέχρι άτομα με κακή μόρφωση πωλήσεων. Δεν είναι περίεργο που τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά. Για να επιτύχουμε την τελειότητα πρέπει να σκεφτόμαστε και να ενεργούμε ως δερματολόγος, ο οποίος έχει περάσει τουλάχιστον 12 χρόνια στο πανεπιστήμιο, αποκτώντας βαθιά γνώση της φυσιολογίας και της ανατομίας του δέρματος.

Το μυστικό για ένα λαμπερό υγιές δέρμα βρίσκεται σε μια δερματολογική ανάλυση βαθμού, που ακολουθείται από ακριβή διάγνωση και, τέλος, σε μια προσαρμοσμένη φροντίδα δέρματος προσαρμοσμένη στον τύπο του δέρματός σας. Η όλη διαδικασία επιβλέπεται από ειδικούς δερματολόγους. Δείξε μας το δέρμα σου και θα σου πούμε το μυστικό.

Το IKARI SKIN EXPERTS βασίζεται στην ιδέα και την τεχνολογία YourSkinType®. Χρόνια έρευνας από τον Dr. I. Karavani, ειδικό Δερματολόγο και την ομάδα του.

Εμπιστευτείτε μόνο πιστοποιημένους ειδικούς

Όσον αφορά την υγεία και τη λάμψη του δέρματός σας, μπορείτε να εμπιστευτείτε μόνο τα καλύτερα. Οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι όσοι ενδιαφέρονται για την περιποίηση του δέρματός τους ξόδεψαν σχεδόν 75.000 ευρώ κατά τη διάρκεια της ζωής τους για την αναζήτηση της ομορφιάς τους. Ωστόσο, περισσότερο από το 80% αυτών των πελατών δεν έχουν τα αποτελέσματα που ήλπιζαν και μεταπηδούν από το ένα απογοητευτικό προϊόν στο άλλο αναζητώντας βελτίωση. Το μυστικό της φροντίδας του δέρματος βρίσκεται στη γνώση του δέρματος.

Αυτό ήταν το κίνητρο που οδήγησε τον Dr. I. Karavani, κορυφαίο ειδικό στη φροντίδα του δέρματος, να ερευνήσει την τυπολογία του δέρματος και τον τρόπο δημιουργίας ενός βέλτιστου προσαρμοσμένου σχήματος δέρματος για κάθε ασθενή του.

Μετά από 36 χρόνια εμπειρίας, 21 χρόνια έρευνας και πάνω από 45.000 αναλύσεις δέρματος, ο Dr. I. Karavani και η ομάδα του ανακάλυψαν τους μυστικούς αλγόριθμους του δέρματος, με αποτέλεσμα 2 πατέντες.

Η επόμενη πρόκληση ήταν να διαδοθεί αυτή η γνώση σε όλο τον κόσμο, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να επωφεληθούν από κορυφαίες επαγγελματικές συμβουλές.

Υπό την καθοδήγηση του Dr. I. Karavani αναπτύχθηκε ένα λογισμικό από ειδικούς μηχανικούς στον τομέα, για να διαβάζει το δέρμα όπως θα έκανε ο ίδιος. Τα δεδομένα επεξεργάζονται από έναν μυστικό αλγόριθμο που μετατρέπει τον τύπο του δέρματός σας σε ψηφιακό κωδικό, τον Κωδικό Δέρματος.

Αυτός ο προσωπικός κωδικός αντικατοπτρίζει με ακρίβεια τον τύπο του δέρματός σας και όταν εισαχθεί στη μηχανή αναζήτησης δημιουργείται το προσωπικό σας πρόγραμμα περιποίησης δέρματος και η καθημερινή σας ρουτίνα.

Ο Dr. I. Karavani είναι έμπειρος δερματολόγος, αισθητικός χειρουργός και αδειούχος κοσμετολόγος από το Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών. Είναι πραγματικός πρωτοπόρος στην ανάλυση δέρματος. Το λογισμικό YourSkinType® είναι έξυπνο και εξελίσσεται συνεχώς, καθώς το σύστημα γίνεται πιο έξυπνο με κάθε μέτρηση που τροφοδοτείται από Τεχνητή Νοημοσύνη. Μετρήστε το δέρμα σας με πιστοποιημένους επαγγελματίες ή από την άνεση του σπιτιού σας.

Τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί μια φιλική προς το χρήστη εφαρμογή για να μετράει τον τύπο του δέρματός σας «online» και να λαμβάνει τις συμβουλές και τη φροντίδα του δέρματος από την άνεση του σπιτιού σας. Αμέτρητοι πελάτες έχουν ήδη βιώσει τα ανώτερα αποτελέσματα αυτής της τεχνολογίας στο δέρμα τους. Μην σπαταλάτε άλλο χρόνο και χρήμα. Δράσε τώρα! Εμπιστευτείτε την τεχνογνωσία επαγγελματιών υψηλής κατάταξης.

Premium προϊόντα για τέλειο δέρμα

Το IKARI Skin Care είναι μια ελβετική μάρκα, προέκυψε από το καλύτερο ελβετικό εργαστήριο όπου επιτρέπεται να παράγουν μόνο premium μάρκες. Αποτελείται από εξαιρετικά ενεργά οργανικά συστατικά σε εξειδικευμένους ορούς που στοχεύουν ειδικά σε κάθε πρόβλημα. Είναι δομημένο ως ένα «αρθρωτό σύστημα» όπου 15 ενότητες δημιουργούν 300.000 διαφορετικούς συνδυασμούς, οδηγώντας σε ένα πλήρως προσαρμοσμένο πρόγραμμα.

Κάθε προϊόν ταιριάζει στο εξατομικευμένο σας πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένου του φύλλου χρόνου, της σειράς και των οδηγιών χρήσης.

Όλα τα προϊόντα μας έχουν δοκιμαστεί εκτενώς στη Δερματολογική Κλινική του Dr. I. Karavani για την ποιότητα, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά τους. Όπως αναμενόταν από το κορυφαίο ελβετικό εργαστήριο στον κόσμο, το IKARI Skin Care υπόκειται σε μόνιμη έρευνα και ανάπτυξη.

Τι λένε οι πελάτες για την IKARI

Η έρευνα YourSkinType® ξεκίνησε το 1999, πριν από περισσότερα από 20 χρόνια και έχει συγκεντρώσει εμπειρία μέσω 45.000 μεμονωμένων μετρήσεων και μετρήσεων. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, η IKARI έχει εξυπηρετήσει αμέτρητους ευχαριστημένους πελάτες, με πολύ υψηλότερο ποσοστό αφοσίωσης από οποιαδήποτε άλλη μάρκα στο είδος της. Ο λόγος είναι απλός. Οι πελάτες της IKARI αντιμετωπίζονται ως ασθενείς, με όλη την υπευθυνότητα, την εμπιστοσύνη και το ήθος που χαρακτηρίζει τη σχέση γιατρού-ασθενούς. Γι’ αυτό μένουν πιστοί στο brand IKARI και στις συμβουλές περιποίησης του δέρματος. Μάλιστα, το IKARI τα πρώτα χρόνια του ήταν αποκλειστικά για ασθενείς δερματολογικών κλινικών. Το δέρμα τους εξετάστηκε και το αποτέλεσμα παρακολουθήθηκε μέχρι να ληφθούν αποτελέσματα. Το IKARI δεν έχει να κάνει με την πώληση μιας κρέμας, έχει να κάνει με τη θεραπεία του δέρματός σας και τη διατήρηση της νεανικής του λάμψης.

Ελβετικής Kατασκευής
Χωρίς Bαναυσότητα
Πρώτα η Aσφάλεια
Οργανικά
Δερματολογικά

Μαρτυρίες Γιατρών

Αναφορές Τύπου