Ο Δημιουργός της Environ

Ο διεθνούς φήμης πλαστικός χειρουργός Δρ. Fernandes ήδη στις αρχές της δεκαετίας του ‘90, καινοτόμησε χρησιμοποιώντας πρώτος σε καλλυντικά προϊόντα αντιοξειδωτικά και βιταμίνη Α σε υψηλά επίπεδα ισχύος. Γνώριζε ότι τα καλλυντικά του μέλλοντος θα έπρεπε να περιέχουν ικανές ποσότητες βιταμίνης Α, βιταμίνης C και άλλων αντιοξειδωτικών για να προστατεύουν το δέρμα από την φθορά που επιφέρει η συνεχώς αυξανόμενη υπεριώδης ακτινοβολία και να προσφέρουν ανάπλαση στο φωτογηρασμένο δέρμα.

Η Φιλοσοφία της Environ

Τα προϊόντα περιποίησης δέρματος Environ είναι κατάλληλα για γυναίκες και άντρες όλων των ηλικιών και για όλους τους τύπους δέρματος. Παρασκευάζονται μόνο με συστατικά ύψιστης ποιότητας και περιέχουν φρέσκες, ενεργές βιταμίνες. Είναι υπό-αλλεργικά, μη φαγεσωρογόνα και δεν έχουν χρωστικές. Η βιταμίνη Α είναι η βάση για την ανάπλαση του δέρματος, την αντιγήρανση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση της ακμής. Όλες οι βιταμίνες, όμως, αποδυναμώνονται και αλλοιώνονται. Για αυτό το λόγο, είναι σημαντικό να εξασφαλίζουμε ότι ο πελάτης μας χρησιμοποιεί όσο πιο φρέσκα προϊόντα είναι δυνατό, ώστε να επιτυγχάνονται τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Κλινικές δοκιμές

Τα προϊόντα περιποίησης δέρματος Environ δοκιμάζονται μόνο σε εθελοντές. Κάθε προϊόν δοκιμάζεται από τον Δρ. Fernandes και την ομάδα του, καθώς και από ανεξάρτητα εργαστήρια, ώστε να εξασφαλίζεται ότι κάθε προϊόν είναι αποτελεσματικό και ασφαλές. Κλινικές δοκιμές πραγματοποιούνται σε πάνω από 100 εθελοντές για χρονική περίοδο μεγαλύτερη των 18 μηνών. Το ερευνητικό κέντρο της εταιρίας συνεργάζεται διαρκώς με πανεπιστήμια, προμηθευτές πρώτων υλών ανώτερης ποιότητας και ερευνητικά κέντρα σε όλο τον κόσμο και είναι πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων στη βιομηχανία των καλλυντικών.

Υψηλά Στάνταρ Παραγωγής

Η Environ είναι μια από τις λίγες σειρές προϊόντων περιποίησης δέρματος στον κόσμο που παρασκευάζεται σε ιδιόκτητες εργοστασιακές εγκαταστάσεις, σε ειδικές εργαστηριακές συνθήκες αποστειρωμένου περιβάλλοντος και με βάση την πλέον προηγμένη τεχνολογία.

Ειδική Συσκευασία

Η σύνθεση των προϊόντων περιποίησης δέρματος Environ με ενεργά συστατικά απαιτεί ειδική συσκευασία για να επιτυγχάνεται η μέγιστη προστασία από το φως και τον αέρα. Η Environ αξιοποιεί την πλέον προηγμένη τεχνολογία συσκευασίας για να διασφαλίζει άριστες συνθήκες υγιεινής και αποτελεσματικότητας κατά τη διαδικασία συσκευασίας των προϊόντων. Όλες οι συσκευασίες των προϊόντων Environ είναι σύμφωνες με τα στάνταρ κωδικοποίησης και ετικέτας του Νοτιοαφρικανικού οργανισμού CTFA και του Διεθνούς οργανισμού COLIPA.

Vitamin A

“Η βιταμίνη Α είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της φιλοσοφίας της Environ και χρειάζεται να αναπληρώνεται καθημερινά για να μπορεί το δέρμα να παραμένει υγιές και δυνατό. Σε συνδυασμό με άλλα θρεπτικά συστατικά, όπως τα αντιοξειδωτικά και τα πεπτίδια, η συνεχής χρήση οδηγεί σε μακροπρόθεσμα οφέλη και ορατή αναζωογόνηση.”

Σύστημα Σταδίων

Οι βασικές σειρές προϊόντων Environ (Skin EssentiA & Youth EssentiA) αποτελούνται από προϊόντα με αυξανόμενα επίπεδα ισχύος ενεργών συστατικών και βιταμινών, ώστε να διασφαλίζεται ότι το δέρμα θα προσαρμοστεί σταδιακά. Το σύστημα Environ προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής ενός συνδυασμού προϊόντων και περιποιήσεων, ξεχωριστό για κάθε έναν πελάτη, έτσι ώστε να ικανοποιούνται οι εξατομικευμένες ανάγκες του και να ανταποκρίνονται στον τρόπο ζωής του.

Swiss Vitamin Institute

Στις 24ωρες ενυδατικές κρέμες με βιταμίνη Α της σειράς Skin EssentiA® & στους ορούς C-Quence Serum της σειράς Youth EssentiA® έχει απονεμηθεί το λογότυπο του Swiss Vitamin Institute (SVI) το οποίο πιστοποιεί ότι τα προϊόντα που δοκιμάστηκαν πραγματικά περιέχουν ενεργές βιταμίνες στη δυναμικότητα που ισχυρίζονται. Αυτό συνεπώς εγγυάται την ενεργότητά τους, όπως ορίζεται από την Environ.
Ο καταναλωτής παραλαμβάνει ένα ποιοτικό προϊόν που περιέχει την αναγραφόμενη δυναμικότητα ενεργών βιταμινών που όπως υπόσχεται θα δώσει πραγματικά αποτελέσματα. Τα προϊόντα ελέγχονται κάθε χρόνο, ώστε να μπορούν να φέρουν αυτή την υψηλού κύρους διάκριση και επιβεβαιώνουν την τήρηση των υψηλότερων προτύπων παραγωγής.

Η Αποστολή της Environ

Αποστολή της Environ είναι η συνεχής προσπάθεια να προσφέρει την πλέον αποτελεσματική σειρά προϊόντων για την περιποίηση του δέρματος, αξιοποιώντας μόνο τα υψηλότερης ποιότητας συστατικά που είναι διαθέσιμα. Τα προϊόντα Environ περιορίζουν τις καταστροφικές συνέπειες του σύγχρονου περιβάλλοντος και φροντίζουν την υγεία και την ομορφιά του δέρματος. Είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος, για όλες τις ηλικίες, για άντρες και γυναίκες. Στόχος της Environ είναι να βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων στην περιποίηση του δέρματος, και να προσφέρει την καλύτερη δυνατή προστασία για το δέρμα, όπως επιτάσσουν οι συνθήκες ζωής του 21ου αιώνα!