ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Η ιστοσελίδα www.skincarebybarbara.gr αποτελεί ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης εξειδικευμένων καλλυντικών. Οποιαδήποτε ιδέα, σχόλιο, πρόταση, γραφική απεικόνιση σήμα ή διαφημιστικό που παρέχεται στην ηλεκτρονική σελίδα www.skincarebybarbara.gr και εκτυπώνεται ή αποθηκεύεται από εσας μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική σας χρήση και παραμένει πνευματική ιδιοκτησία του.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Για να προβείτε σε αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να είστε ενήλικος. Για την όποια συναλλαγή προβείτε από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.skincarebybarbara.gr είναι απαραίτητη από πλευράς σας η γνωστοποίηση ορισμένων προσωπικών δεδομένων τα οποία χρησιμεύουν για την ομαλή εκτέλεση της συναλλαγής σας. Αυτά είναι: Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου και ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείου. Τα προσωπικά στοιχεία τα οποία θέτετε στη διαθεσή μας καταστρέφονται αμέσως μετά την εκτέλεση και παραλαβή της παραγγελίας από εσάς εκτός αν κάνετε εγγραφή ως μέλος στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Σε αυτην την περίπτωση όλες οι πληροφορίες που θέτετε στη διάθεση μας κρυπτογραφούνται και διαφυλλάσονται με απόλυτη ασφάλεια. Σε καμιά περίπτωση το www.skincarebybarbara.gr δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που θέτετε στη διάθεση μας.

ΧΡΟΝΟΣ-ΤΡΟΠΟΣ-ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Τα προϊόντα μπορούν να αποσταλούν σε οποιοδήποτε μέρος εντός της Ελληνικής Επικράτειας και στη διεύθυνση που μας υποδικνείεται στην παραγγελία σας. Εφόσον έχει εξοφληθεί η παραγγελία τα προϊόντα αποστέλλονται το συντομότερο δυνατό ή στην ημερομηνία που θα ζητήσει ο πελάτης. Η αποστολή πραγματοποιείται με εταιρεία courier καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και επισήμων αργιών. Ο χρόνος παράδοσης ορίζεται από δύο εώς επτά ημέρες για όλη την Ελληνική Επικράτεια. Το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνουν τον πελάτη και είναι 3,00€ ανεξαρτήτου όγκου και βάρους. Το www.skincarebybarbara.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση των προιόντων που δεν οφείλονται σε δική του υπαιτιότητα όπως απεργίες, ακραία καιρικά φαινόμενα κλπ. Στην περίπτωση που το www.skincarebybarbara.gr ενημερώθει για την καθυστέρηση αυτή θα ενημερώσει τον πελάτη στο e-mail το οποίο έχει δηλώσει.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Tο ηλεκτρονικό κατάστημα www.skincarebybarbara.gr προσφέρει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:
α) Με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Η χρέωση της κάρτας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προιόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε.
β) Με χρέωση λογαριασμού PayPal
γ) Με τραπεζική κατάθεση
δ) Με IRIS

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η EUROBANK έχει αναλάβει τη διαδικασία εκκαθάρισης των συναλλαγών σας εξασφαλίζοντας σας απόλυτη ασφάλεια χρησιμοπιώντας το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) για εμπορικές συναλλαγές online. Με αυτόν τον τρόπο παρέχεται η δυνατότητα από εμάς να κρυπτογραφούμε όλες τις προσωπικές σας πληροφορίες τις οποίες μας παρέχετε και να τις αξιοποιούμε μόνο για τη συναλλαγή την οποία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ / ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

α) Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος σύμφωνα με τον Ν.2551/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013).
β) Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων θα γίνεται πάντα με τον ίδιο τρόπο όπου έγινε και η πληρωμή.
γ) Η επιστροφή των προϊόντων είναι αποδεκτή εφόσον δεν έχει ανοιχθεί η συσκευασία τους, λόγω της φύσης των προϊόντων.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.skincarebybarbara.gr διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει και να τροποποιεί τους όρους και τις προυποθέσεις συναλλαγών. Όλοι οι παραπάνω όροι διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Διαβάτε περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου εδώ.